Gyakran Ismételt Kérdések

A családtagok harmónikus outfitjét összehangolhatjuk hasonló színű felsőkkel és egy farmerral. A nagy mintákat, kicsi csíkos és feliratos pólókat kerüljük. Természetesen egyedi kiegészítők vagy kellékek (lufik, torta, sporteszközök, hobbihoz tartozó kellékek vagy egyéb tematikus tárgyak) nyugodtan hozhatóak, melyek bevonhatóak az adott fotózásba és még személyesebbé, érdekesebbé tehetik a készült képeket.

Fotózási időtől függően, akár 2-3 szett váltására is van lehetőség.

Igen és igen! A professzionalitás kulcsába ezek is bele tartoznak.

Ezzel kapcsolatban telefonon, vagy email formájában foglak titeket értesíteni.

A fotózás történhet kültéren: szabadtéren, otthonodban vagy rendezvény helyszínén. Illetve beltéren bármelyik fotóstudió egyikében. Bárhol kereshetünk erre alkalmas helyszínt, ami megfelel a fotózási körülményeknek.

Igen 3 csomag ajánlatból van lehetőség választani.

Kérhetsz egyedi ajánlatot is.

Keressetek bizalommal 🙂

Készpénzzel és banki átutalással lehet kiegyenlíteni a szolgáltatás értékét a fotózás végén.

Lehetősége van időpontot foglalni fotózásra, a honlapomon jelzett csomagok egyikének a kiválasztásával, telefonon (+36 20 295 1251) vagy e-mailen (info@szaboeszti.hu).
Sikeres időpont egyeztetés után a foglalás véglegesítéséhez 10.000 Ft előleg befizetésére van szükség és a megbízási szerződéshez pár adatra. Ezt akár személyesen, akár utalva is lehet rendezni, de az időpontot csak az előleg befizetése után tudom biztosítani a számodra/ számotokra, akkor lesz végleges a szolgáltatás megrendelése. Ha több mint 72 órával a fotózás előtt jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor természetesen visszafizetem az előleget. Ha 72 órán belül jelzed, vagy egyáltalán nem jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor ez az összeg már nem jár vissza. A fennmaradó költségeket egy összegben, a fotózás végén, a helyszínen rendezzük.
Amennyiben a fotózáson bármilyen oknál fogva nem tudsz részt venni, ez a szolgáltatás nyugodtan átruházható másik személyre.

Igen, a fotózás bármilyen oknál fogva nem tudsz részt venni, ez a szolgáltatás nyugodtan átruházható másik személyre.

A fotózásokon készült képeket minden esetben jpeg és/ vagy tiff digitális verzióban adom át.

Nyers, utómunka nélküli képanyagokat nem adok át.

A csomagárak papírképek készítését nem tartalmaznak.


A retusált képeket 2 héten belül kapjátok meg nagy felbontásban.
Ez az album bizonyos időn túl automatikusan törlésre is kerül.

Retusálatlan, nyers képeket nem adok át és azokat nem is lehet megvásárolni, hiszen ezek csak félkész termékek.

Igen, minden esetben megbízási szerződés kötésére kerül sor.

A megbízási szerződés egy olyan szerződéstípus, amelyben a szerződő felek egy, a dokumentumban megállapított szigorúan körül határolt tevékenység elvégzésében egyeznek meg.

A szerződés a következő feleket nevezi meg: megbízó(k) és megbízott(ak); értelem szerint a megbízott fogja elvégezni a megbízó által kijelölt feladatot, amelynek keretet ad a megbízási szerződés.

A képek felhasználása az adatkezelés jogalapja szerint GDPR 6. cikk 1. bekezdés a) pont – az érintett / az érintett törvényes képviselőjének hozzájárulása. Adatkezelés célja: Szerződés teljesítése, képmás rögzítése, utómunka a képmáson, az elkészült munkák átadása a megrendelőnek. A képmás rögzítéséhez az érintett, vagy törvényes képviselőjének a hozzájárulása szükséges (Ptk. 2:48. §).

Kérdésed van?

Küldj üzenetet és a lehető leghamarabb válaszolok.