INFO

  • lifestyle fotózások
  • jegyespár fotózás
  • bölcsődei
  • óvodai
  • iskolai fotózások
  • portré fotózás
A fotózás történhet kültéren: szabadtéren, otthonodban vagy rendezvény helyszínén. Illetve beltéren bármelyik fotóstudió egyikében. Bárhol kereshetünk erre alkalmas helyszínt, ami megfelel a fotózási körülményeknek.
Lehetősége van időpontot foglalni fotózásra, a honlapomon jelzett csomagok egyikének a kiválasztásával, telefonon (+36 20 295 1251) vagy e-mailen (info@szaboeszti.hu). Sikeres időpont egyeztetés után a foglalás véglegesítéséhez 7000 Ft előleg befizetésére van szükség. és a megbízási szerződéshez pár adatra. Ezt akár személyesen, akár utalva is lehet rendezni, de az időpontot csak az előleg befizetése után tudom biztosítani a számodra/ számotokra, akkor lesz végleges a szolgáltatás megrendelése. Ha több mint 72 órával a fotózás előtt jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor természetesen visszafizetem az előleget. Ha 72 órán belül jelzed, vagy egyáltalán nem jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor ez az összeg már nem jár vissza. A fennmaradó költségeket egy összegben, a fotózás végén, a helyszínen rendezzük.Amennyiben a fotózáson bármilyen oknál fogva nem tudsz részt venni, ez a szolgáltatás nyugodtan átruházható másik személyre.
Miután megérkeztek, lesz egy rövid papírmunka, addig a gyerekek ismerkednek velem és a helyszínnel, utána pedig indulhat is a móka! Döntsd el, hogy milyen jellegű fotókat szeretnél! Kreatív fotókat, vagy inkább riportfotókat (más szóval életképeket, elkapott pillanatokat). Ennek megfelelően kell kiválasztani fotózáshoz a helyszínt is, de mindenképpen olyan környezetre gondolj, ahol gyermeked hamar fel tud oldódni. Lehet az egy izgalmas épület egy szépen ápolt közterület, egy játszótér, vízpart, az otthonod, a kerted, vagy egy szépen berendezett fotóstúdió. Ha többféle fotót szeretnél, készítsd össze előre azokat a ruhadarabokat, melyekbe szívesen öltözteted őt. Kisebbek esetén fontos szempont, hogy mikor szokott étkezni, aludni. A fotózásra a legjobb a pihenés utáni időszak. Nagyobbaknál már lehet 1-2 öltözékkel is készülni. Az eddigi szakmai tapasztalatom szerint a lurkók életkortól függően átlagosan 1 max. 1,5 óra fotózást bírnak.
A szín korrekciózott fotókat Ti magatok válogathatjátok ki egy jelszóval végett online galériában. Ezeket a képeket a fotózás után pár nappal küldöm, maximum 7 nappal. A retusálásra kiválasztott képek sorszámát kell nekem elküldeni és 2 héten belül meg kapjátok. Ezt az albumot nem lehet letölteni és bizonyos időn automatikusan törlésre is kerül.
Az árakban foglalt utómunka az alapbeállításokon kívül egy alap portré retust tartalmaz. A bonyolultabb és időigényesebb kéréseket felárral tudom teljesíteni. A nyers képek nem kerülnek átadásra.
A képek felhasználása az adatkezelés jogalapja szerint GDPR 6. cikk 1. bekezdés a) pont – az érintett / az érintett törvényes képviselőjének hozzájárulása. Adatkezelés célja: Szerződés teljesítése, képmás rögzítése, utómunka a képmáson, az elkészült munkák átadása a megrendelőnek. A képmás rögzítéséhez az érintett, vagy törvényes képviselőjének a hozzájárulása szükséges (Ptk. 2:48. §).
Adatkezelés célja: Saját tevékenységem népszerűsítése, munkáim bemutatása. Az adatkezelés jogalapja: GDPR 6. cikk 1. bekezdés a) pont – az érintett / az érintett törvényes képviselőjének hozzájárulása. Kezelt személyes adatok köre: képmás. A személyes adatok forrása: minden esetben az érintett bocsájtja rendelkezésünkre a személyes adatokat. Címzettek: a nyilvánosságra hozatal helye a honlapom és a https://www.facebook.com/szaboeszterfotografus közösségi oldalaim. Az oldalaimra látogató valamennyi személy megtekintheti ezeket a felvételeket. A személyes adatok tárolásának időtartama: hozzájárulás visszavonása. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja egy üzenettel, amelyet az info@szaboeszti.hu e-mail címre várok, ebben az esetben haladéktalanul törölni fogom a nyilvánosságra hozott felvételeket az oldalaimról, arra azonban nem tudok garanciát vállalni, hogy nem történt a háttérben egy általunk sem ismert megosztás, vagy mentés, ezeknek a képeknek a törlésére nincs ráhatásom. A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelésem jogszerűnek tekinthető.