INFO

 

  • jegyespár fotózás
  • esküvő fotózás
  • gyermek fotózás
  • portré fotózás
  • boudoir fotózás
  • szülinapi fotózás

A fotózás történhet kültéren: szabadtéren, otthonodban vagy rendezvény helyszínén.
Illetve beltéren bármelyik fotóstudió egyikében.
Bárhol kereshetünk erre alkalmas helyszínt, ami megfelel a fotózási körülményeknek és igényeiteknek.

Lehetősége van időpontot foglalni fotózásra, a honlapomon jelzett csomagok egyikének a kiválasztásával, telefonon (+36 20 295 1251) vagy e-mailen (info@szaboeszti.hu).
Sikeres időpont egyeztetés után a foglalás véglegesítéséhez 10.000 Ft előleg befizetésére van szükség és a megbízási szerződéshez pár adatra. Ezt személyesen lehet rendezni, de az időpontot csak az előleg befizetése után tudom biztosítani a számodra/ számotokra, akkor lesz végleges a szolgáltatás megrendelése. Ha több mint 72 órával a fotózás előtt jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor természetesen visszafizetem az előleget. Ha 72 órán belül jelzed, vagy egyáltalán nem jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor ez az összeg már nem jár vissza. A fennmaradó költségeket egy összegben, a fotózás végén, a helyszínen rendezzük.

Amennyiben a fotózáson bármilyen oknál fogva nem tudsz részt venni, ez a szolgáltatás nyugodtan átruházható másik személyre.

A fotózás elején lesz egy pár perces papírmunka (megbízási szerződés), amit szükséges leellenőriznetek és aláírnotok. Ezt már előzőleg kiküldöm Nektek, hogy pontosan tudjátok milyen feltételekkel tudunk együttműködni.

Ezután csomagtól és helyszíntől függően indulhat is a fotózás.
Csomagválasztás teljesen az igényeitektől függ, de akár összeállíthatok Nektek egy egyedi ajánlatot is. Akár egy izgalmas épület egy szépen ápolt közterülettel, a vízparton, az otthonotokban, a kertetekben, vagy egy szépen berendezett fotóstúdióban is történhet.

Fotózás alatt a folyamatos kontakt számomra elengedhetetlen. Ez minden fotózásnál más és más instruálást jelent. Ezt minden műfajnál másképp teszem.
Bízzatok Bennem és higgyétek el, hogy a legjobb formátokat fogjátok viszont látni a képeimen keresztül.

A kiválasztott csomagon felül van lehetőség plusz képeket rendelni +2.000Ft/ db áron.
Az árakban foglalt utómunka az alapbeállításokon kívül egy alap portré retust tartalmaz. A bonyolultabb és időigényesebb kéréseket felárral tudom teljesíteni. A nyers képek nem kerülnek átadásra.
A képek felhasználása az adatkezelés jogalapja szerint GDPR 6. cikk 1. bekezdés a) pont – az érintett / az érintett törvényes képviselőjének hozzájárulása. Adatkezelés célja: Szerződés teljesítése, képmás rögzítése, utómunka a képmáson, az elkészült munkák átadása a megrendelőnek. A képmás rögzítéséhez az érintett, vagy törvényes képviselőjének a hozzájárulása szükséges (Ptk. 2:48. §).
Adatkezelés célja: Saját tevékenységem népszerűsítése, munkáim bemutatása. Az adatkezelés jogalapja: GDPR 6. cikk 1. bekezdés a) pont – az érintett / az érintett törvényes képviselőjének hozzájárulása. Kezelt személyes adatok köre: képmás. A személyes adatok forrása: minden esetben az érintett bocsájtja rendelkezésünkre a személyes adatokat. Címzettek: a nyilvánosságra hozatal helye a honlapom és a https://www.facebook.com/szaboeszterfotografus közösségi oldalaim. Az oldalaimra látogató valamennyi személy megtekintheti ezeket a felvételeket. A személyes adatok tárolásának időtartama: hozzájárulás visszavonása. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja egy üzenettel, amelyet az info@szaboeszti.hu e-mail címre várok, ebben az esetben haladéktalanul törölni fogom a nyilvánosságra hozott felvételeket az oldalaimról, arra azonban nem tudok garanciát vállalni, hogy nem történt a háttérben egy általunk sem ismert megosztás, vagy mentés, ezeknek a képeknek a törlésére nincs ráhatásom. A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelésem jogszerűnek tekinthető.