Vélemények

Köszönjük szépen, hogy Te örökítetted meg a családom karácsonyi fotózását. Nagyon jól éreztük magunkat. Olyan szuperül vezetted végig a fotózás minden percét és amikor az önfeledt hangulatot is elővarázsoltad…..minden pillanatot élveztünk. Nagyon jók lettek a képek. Köszönjük szépen, csak ajánlani tudunk Téged Eszter.

K. Dalma

Egy nyereményjáték nyerteseként fotózott Eszti. Minden pillanatát élveztem, a helyszín kiválasztása tökéletesnek bizonyult és a képek nagyon szépek lettek. Eszti szépen kihasználta a fényt és az árnyékot. Imádtam a beállított képeket is, de a spontán képek teljesen visszaadják amilyen vagyok.Nagyon jó hangulatot telt ez a röpke 1 óra. Ezúton is köszönöm neki mégegyszer a lehetőséget.

J. Mónika

Köszönjük ezeket a csodálatos képeket és a gyors munkát! Nagyon hálásak vagyunk érte. Igazán türelmes és kedves voltál mindenkivel.... Nemsokára ismét találkozunk 😊 Mindent köszönünk addig is…..

Róbert és családja

Fantasztikusan éreztük magunkat a fotózás alatt. A gyerekeknek és a férjemnek is szuper élmény volt. Szuperek a képek! A nappali ékes dísze lett a új vászonképünk, mikor ránézünk, mindig elmosolyodunk 🙂 Mert mindennek külön története van, Téged idézzelek "ezernyi pillanat és érzés egy képben" Köszönjük szépen!

Hné. Nikoletta

Drága Eszter! Köszönöm szépen a fotózást, nagyon jól éreztem magam 🥰 Remek szakember vagy!! Mindenkinek csak ajánlani tudlak.

I. Petra

Időnk se volt gondolkodni olyan profin terelgettél minket. Nagyon pozitív élményekkel jöttünk el Tőled. Köszönjük a fotókat, annyira csodálatosak lettek, vagy ezerszer végig néztük őket. Szerintem nem utoljára jártunk nálad.

Fruzsina