Vélemények

Köszönjük szépen, hogy Te örökítetted meg a családom karácsonyi fotózását. Nagyon jól éreztük magunkat. Olyan szuperül vezetted végig a fotózás minden percét és amikor az önfeledt hangulatot is elővarázsoltad…..minden pillanatot élveztünk. Nagyon jók lettek a képek. Köszönjük szépen, csak ajánlani tudunk Téged Eszter.

K. Dalma

Köszönjük ezeket a csodálatos képeket és a gyors munkát! Nagyon hálásak vagyunk érte. Igazán türelmes és kedves voltál mindenkivel.... Nemsokára ismét találkozunk 😊 Mindent köszönünk addig is…..

Róbert és családja

Fantasztikusan éreztük magunkat a fotózás alatt. A gyerekeknek és a férjemnek is szuper élmény volt. Szuperek a képek! A nappali ékes dísze lett a új vászonképünk, mikor ránézünk, mindig elmosolyodunk 🙂 Mert mindennek külön története van, Téged idézzelek "ezernyi pillanat és érzés egy képben" Köszönjük szépen!

Hné. Nikoletta

Időnk se volt gondolkodni olyan profin terelgettél minket. Nagyon pozitív élményekkel jöttünk el Tőled. Köszönjük a fotókat, annyira csodálatosak lettek, vagy ezerszer végig néztük őket. Szerintem nem utoljára jártunk nálad.

Fruzsina